Hos NOFOS udvikler vi teknologi til smart opladning af elbiler.


Vi er et lille, ungt, dedikeret team.

Vi er selvfølgelig selv erfarne elbilister, og vi tror på, at omstillingen til elektrificeret transport giver en række muligheder for almindelige bilister, for erhvervsdrivende, og for nye virksomheder som vores - Virksomheder der bygger på en dansk tradition for at udvikle smukke, enkle, brugervenlige og intelligente produkter i høj kvalitet.

En ladeboks er ikke bare en ladeboks. Ladeboksen er kritisk infrastruktur, som i fremtiden bliver koblingspunktet mellem vores elnet og hovedparten af bilparken i hele landet. Derfor er det vigtigt, at en ladebokse har indbygget intelligens der kan assistere med at få så meget vedvarende energi ud i bilerne som muligt, er åbne for integrationer til eksterne systemer - og som samtidig også kan opdateres og følge med den nyeste udvikling.

Markedet domineres i dag af ladeoperatører, forhandlere og elselskaber der indkøber ladebokse (hardware) hos éen udenlandsk leverandør, systemer (software) hos andre leverandører, og videresælger dette til kunderne gennem variende, ofte uigennemskuelige, forretningsmodeller. Det er grunden til, at begrebet "ladejunglen" eksisterer - For når virksomheder reelt set blot videresælger produkter, kan de kun differentiere sig fra hinanden gennem "smarte" forretningsmodeller.

Hos NOFOS fokuserer vi i stedet på at udvikle reelle produkter der giver værdi. Vi udvikler og producerer selv vores hardware og software, og har derfor en kontrol - og en fleksibilitet - i vores løsninger der langt overgår den en forhandler kan tilbyde.

Vi har heller ingen skjulte dagsordner i vores forretningsmodel. Vi forsøger ikke at sælge forudbetalte abonnementer til lukkede netværk af ladestandere, i håbet om at du betaler mere end du forbruger. Vi giver dig heller ikke et - på overfladen - godt tilbud på en ladeboks, med den betingelse at du køber alt din strøm til din elbil og din husstand til overpris hos os.

Det er nemlig, når alt kommer til alt, ret simpelt: En elbil bruger strøm, og som elbil-ejer skal man have mulighed for at købe strøm når man skal bruge den, så billigt og så grønt som muligt.

Har du mulighed for at lade din elbil i carporten, garagen, eller ved din virksomhed, er NOFOS ladeboksen derfor en oplagt løsning. Ladeboksen kender din elpris time for time, og planlægger selv hvornår opladningen skal foregå. Der er ingen binding til elselskab, så du vælger selv det selskab der kan levere dig den bedste pris. Du har heller ikke forudbetalt for opladning på hurtigladere til de lange ture langture - Alle hurtigladere kan i dag nemlig benyttes med kreditkort, så for langt hovedparten af bilister giver det mere mening at lade ved den hurtiglader der er i nærheden (eller bare er ledig), end at skulle holde i kø til bestemte, forudbetale hurtigladere.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at række ud til os på email.

Tak for din tillid.