NOFOS Ladeboksen gør det nemt at lade din elbil intelligent.


Med NOFOS får du en intelligent ladeboks, der tilpasser opladningen dine forhold og behov - Ladeboksen kan oplade automatisk når elprisen er i bund, når dine solpaneler genererer strøm, eller når du hurtigt skal videre. Du beslutter selv via appen, om det er dig eller ladeboksen der bestemmer.

Kom nemt og hurtigt i gang.


Det skal være enkelt at købe og køre elbil. Vi klarer installation og opsætning af ladeboksen, så du bare skal sætte stikket i.
Uanset om du foretrækker at købe eller leje, har NOFOS løsningen til dig.


Kør udenom ladejunglen.


Hos mange ladeoperatører køber du en ladeløsning hos et selskab, får udleveret en standard ladeboks fra en anden fabrikant, modtager service og refusionsaftale fra et tredie selskab, og en app til at styre det hele fra et fjerde. I mange tilfælde binder du dig derudover til en bestemt elleverandør, som sjældent er billigst.
Med så mange aktører kan det være enormt svært for forbrugeren at gennemskue reelle priser, og brugeroplevelsen er sjældent optimal.

NOFOS leverer en simpel, gennemskuelig løsning. Vi sælger dig ikke en smart forretningsmodel - Vi sælger et produkt der gør det nemt at lade på dine betingelser.


Brugervenlighed i top.


NOFOS kommer med 5m fastmonteret ladekabel. Vi synes det er både smart og elegant, at du ikke skal medbringe eller tilkøbe et ekstra ladekabel. Ladeboksen har også et tydeligt LED display, som giver dig mulighed for altid at se status på ladeboksen. Funktionsknappen under boksen gør det ligeledes muligt at starte opladning, uden at have mobiltelefonen op af lommen.


Den billigste måde at køre elbil


Med NOFOS betaler du for din opladning via din normale elregning - Ganske som alt andet elektronik i huset. Det er til at gennemskue, og er for langt de fleste den billigste løsning. Du er fri til at vælge den el-leverandør du foretrækker. Har du et timeafregnet el-abonnement, kan ladeboksen automatisk starte opladning når elprisen er i bund. Har du solceller, kan ladeboksen lade når solen skinner.


Gratis service og refusion - Ingen abonnementer!


Vi sikrer, at din ladeboks virker som den skal. Er du berettiget til refusion af din el-afgift, så sørger vi for udbetalingen til dig. Har du købt din NOFOS ladeboks, er der ingen abonnementsgebyr!


Markedets mest åbne og fleksible ladeboks


NOFOS tilbyder et åbent API, som gør det muligt at integrere målere og specialrettede funktioner. API'et kan tilgåes både lokalt på boxen eller gennem NOFOS' cloud.


Løbende firmware og software opdatering


NOFOS udvikles konstant. Vi opdaterer løbende både ladeboksen, app'en og serverfunktionerne - Så du vil opleve, at din ladeløsning med tiden kun bliver bedre og bedre.


App til Android / iPhone


NOFOS har egen app til Android og iPhone, som vi løbende forbedrer. Gennem denne har du, og alle du giver adgang, fuld kontrol over ladeboksens funktioner.
Ladeboks: Køb
Privat køb - Du ejer boksen

NOFOS Max ladeboks

kr. 5.995,-

Service og refusion

kr. 0,- / md.
* Installation påkrævet. Standardinstallation kr. 3.995,-
Priser er incl. moms.
Ladeboks: Leje
Privat leje - Du låner boksen

Oprettelse

kr. 0,-

Leje, service og refusion

kr. 195,- / md.
* Installation påkrævet. Standardinstallation kr. 3.995,-
Binding 6 mdr. Minimumpris kr. 1.170,-
Priser er incl. moms.